Ce culori sa porti ca sa ai mai mult succes

Care sunt culorile pe care le imbraci in general? Incearca sa adopti tinute vestimentare colorate si poti aduce un strop de culoare prin esarfe, pantofi, curele, cravate si papioane.

Culoarea hainelor pe care le purtam ne poate influenta intr-un mod pozitiv ziua. La finalul fiecarei zilei ne dorim sa avem parte de succes.

Cum incepe o zi de succes

Dimineata, atunci cand te trezesti iti poti intinde muschii usor. Nu trebuie sa stai cu ochii in telefon de la prima ora a diminetii. Nu te trezi brusc si nici nu te lasa speriat de o alarma puternica. Dupa ce ti-ai facut rutina de dimineata este cazul sa deschizi dulapul cu haine. In functie de planul si de obiectivele pe care le ai trebuie sa alegi si culoarea pe care o vei imbraca.

Lasa culorile in viata ta si in cea profesionala

Ai nevoie de un plus de creativitate? Atunci incearca portocaliu

Daca vrei sa ai parte de mai multa creativitate atunci trebuie sa te imbraci in portocaliu. Portocaliu este culoarea caldurii si a vitalitatii. In plus, portocaliul stimuleaza creierul spre idei noi.

Calmul este readus de culoarea albastra

In momentul in care ai o zi agitata la locul de munca incearca sa porti haine in nuante de albastru. Albastru este recunoscut pentru puterea sa de a calma si de a relaxa.

Galben este o culoare buna pentru noi proiecte

Atunci cand trebuie sa faci fata unei negocieri dure sau ai anumite proiecte poti sa te imbraci in haine office care au o nuanta placuta de galben. Aceasta este o culoare placuta privirii si poti atrage atentia purtand haine in aceasta culoare intr-un mod placut.

Rosu este o culoare buna si la birou dar in doza potrivita

Rosu este o culoare fascinanta si oricine se imbraca in rosu cu siguranta nu va ramane neobservat. Daca ai o intalnire amoroasa atunci rosu este culoarea perfecta pentru asta. Daca rosu este o culoare prea puternica atunci te poti orienta catre accesorii rosii. Poti purta o cravata rosie in cazul in care vrei sa inspiri mai multa incredere in tine si mai multa energie.

Rozul este ideal daca lucrezi cu oamenii aflati la in nevoie

Daca lucrezi in sistemul medical sau in sistemul social rozul este o culoare perfecta. Aceasta este o culoare calda care inspira grija pentru cei din jur.

Acceseaza link-urile de mai jos pentru a descoperi mai multe articole vestimentare colorate

Pantaloni tip office – Modele noi 2021

Rochie maxi – Modele noi 2021

Camasi – Modele noi 2021

Fuste – Modele noi 2021

 

Leave a Reply