20 de costume de baie perfecte pentru plinute

Intampini probleme in a-ti gasi un costum de baie? In cele de mai jos vei gasi 20 de modele de costume de baie perfecte pentru femeile plinute.

Femeile mai plinute se plang de cele mai multe ori ca marea majoritate a costumelor de baie sunt croite cu zgarcenie de parca producatorul ar face economie la material. Nu este de mirare ca cele mai multe femei rubensiene poarta pantaloni scurti la plaja sau si in situatii mai triste sunt acoperite cu pantaloni lungi sau o rochie pana in pamant.

Nu trebuie sa iti ascunzi corpul daca ai cateva kilograme in plus. Cel mai important este sa alegi un costum de baie potrivit pentru silueta ta.

Cel mai important aspect este sa alegi un costum de baie potrivit pentru silueta ta. Costumele de baie cele mai recomandate pentru femeile plinute sunt cele intregi care au detalii geometrice si printuri florare si care “ pacalesc” privirea. Alte costume de baie la fel de potrivite sunt cele cu chilot inalt care aplatizeaza abdomenul si care creeaza un efect optic placut.

Acceseaza link-urile de mai jos si vei descoperi costumele de baie perfecte pentru femeile plinute

Costume de baie intregi – Modele noi 2021

Costum de baie – Modele noi 2021

 

Leave a Reply