NOTA: Acest site foloseste cookies pentru o mai buna experienta a utilizatorilor!

nume
email:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Haina de piele de dama este un articol vestimentar clasic si stim cu totii ca aceasta se asorteaza perfect cu alte piese de baza din garderoba ta, cum ar fi pantaloni albastri lejeri de dama si blugi skinny de dama. Dar stiai ca poti purta o haina din piele impreuna cu o rochie neagra sau cu un șirag de perle la fel de ușor? Aici sunt 6 idei de stil inovatoare pentru a purta haina de piele.

1. Jacheta din piele cu perle
De ce să combini perlele doar cu o rochie neagră? Păsrează perlele pentru o geacă de piele neagră, o bluză clasică albăși blugi sau pantaloni negri. Este un amestec feminin și masculin în acelaşi timp, care îţi oferă un look extrem de chic.

 

2. Cu un tricou în stil rockAceastă combinaţie merge de minune atunci cand ieşi în oraş la un concert. Poartă cu încredere un tricou de rockeriţă cu geacă de piele şi jeanşi rupţi sau cu aspect uzat, cum sunt blugii în culori şterse şi vei arăta ca un veritabil fan rock.

3. Adaugă dungi
Eşarfa în dungi este accesoriul perfect pentru geaca de piele, aceasta fiind acea pată de culoare de care are nevoie orice ţinută elegantă şi modernă în sezonul rece. Fie că alegi o eşarfă în contrast alb-negru sau în culori vii, eşarfa vine ca o adiere proaspătă în ţinuta cotidiană.

4.Poartă o fustă lungă
Cine a spus că hainele de piele trebuie purtate doar ca ţinute casual? Jacheta subţire din piele, în stil sacou poate fi combinată cu fustă lungă şi cămaşă albă. Pentru ca ţinuta să fie completă, adaugă cravată la cămaşă şi cizme din piele lungi pană la gleznă. Astfel îmbrăcată vei avea un look modern şi sofisticat.

5. Încearcă o altă culoare pentru haina de piele
Nu este obligatoriu ca haina de piele să fie neagră. Pielea neagră este clasică şi merge cu orice, dar nu exclude culorile neutre întunecate, cum ar fi olive dacă îţi doreşti să aduci o schimbare în garderoba ta.

6. Asortează la jacheta din piele pantaloni cu imprimeuri
Sigur, ai putea merge cu pantaloni în culori puternice sau blugi pentru un aspect tradiţional, dar pantalonii cu imprimeuri sunt diferiţi de tot ce ai purtat pană acum. Încearcă un print grafic cu o jachetă în contrast cum ar fi pantalonii alb-negru în combinaţie cu sacou de culoare galbenă sau alege o culoare dominantă pentru imprimeuri care să se regăsească şi în culoarea sacoului.

Stiri din lumea modei