NOTA: Acest site foloseste cookies pentru o mai buna experienta a utilizatorilor!

nume
email:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Toamna este capricioasa fetelor. Toamna vine cu vant si ploi si nimic nu ne poate acoperi mai bine decat un poncho de toamna. Le puteti gasi chiar si sub denumirea de sal sau esarfa, pentru acelea dintre voi care preferati un stil ceva mai...conservator. Dar un poncho adevarat de dama este destul de greu de gasit, tocmai de aceea am facut pentru voi o analiza a pietei online si va prezentam cateva modele pe care noi le-am considerat interesante si cu un raport excelent intre calitate si pret.

Vom incepe cu cei de la maxine.ro pentru ca ni s-a parut o oferta foarte bogata pe care o pun la dispozitia clientelor. Din pacate, in ciudata faptului ca sunt foarte multe, cel mai mic pret este de 107 RON pentru un poncho. Poncho-urile de dama pe care noi le-am selectat au la baza atat o culoare neutra de toamna, cat si o culoare vesela, pentru acelea dintre noi care preferam notele optimiste chiar si cand ne bat ploile si vantul. Ambele sunt din poliacril (sintetic) in proportie de minim 70%. Cel bej costa 127 RON pe cand cel multicolor poate fi achizitionat cu 107 RON.

Click pe imagine pentru marire     Click pe imagine pentru marire

 

Mergem in continuare la alte doua ponchouri care ne-au placut, ale celor de la pako.ro. Este vorba de un poncho multicolor din material sintetic (poliacril) la doar 49 RON (foto stanga) si un poncho cu motive geometrice (foto dreapta), din bumbac la 189 RON. Daca doriti ceva deosebit, din bumbac, va informam ca pretul este chiar mic in comparatie cu ceea ce gasim acum pe piata, iar la cel sintetic, ei bine, la 49 RON nu credem ca mai poate fi comentat ceva. Bravo!

Poncho cu dungi multicolore     Poncho cu motive geometrice

 

In fine, va prezentam oferta de la fashionagenda.ro de unde am selectat, in aceeasi maniera, un poncho de dama in culori neutre (foto stanga), un poncho din vascoza si cu modele geometrice alb-negre la 99 RON si un poncho rosu, tricotat si cu gluga (foto dreapta), la acelasi pret, fabricat din fibre mixte (nu este specificat ce se afla in acest mix de fibre insa presupunem ca bumbacul sau lana nu fac parte dintre acestea).

Poncho cu Imprimeu Madness   Poncho Rosu Loyd

 

Stiri din lumea modei