NOTA: Acest site foloseste cookies pentru o mai buna experienta a utilizatorilor!

nume
email:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

Avem placerea sa va anuntam reduceri masive la magazinul online de haine de dama PAKO. Reducerile incep de la 10% si merg chiar si pina la 52% in cazul unor articole. Pentru ca nu trebuie sa credem pina nu cercetam, am aruncat si noi o privire peste oferta pe care o au cei de la PAKO. Va sfatuim sa faceti acelasi lucru, dar daca nu aveti timpul disponibil, cititi mai jos ce articole am gasit si cu cat la suta sunt acestea reduse.

Sa incepem cu blugi de dama redusi: la acestia avem reduceri de la 21% pina la 40%. Sa luam cazul acestor blugi skinny taiati si cu aplicatii aurii, redusi de la 139 RON la 84.50 RON. O reducere de 39%. Va sfatuim sa aruncati o privire pentru ca merita.

Blugi Original Denim    Blugi taiati dama    Blugi cu lanturi dama

La bluze de dama reduse ofertele nu sunt atat de bune precum la blugi, insa daca vreti sa aruncati o privire, o puteti face accesand linkul de aici. Desi reducerile nu sunt decat de 10-15%, in medie, am selectat pentru voi ceea ce noi am considerat ca merita (prima bluza, albastra cu insertii aurii, redusa de la 99 RON la 67 RON - reducere 37%/ a doua bluza, bluza alba de dama cu desene, redusa de la 79 RON la 58 RON, reducere 26%, a treia bluza, o ie de dama in stil traditional, redusa cu 52%, de la 179 RON la 85 RON, cea pe care o si recomandam considerand-o un adevarat chilipir.  ).

Bluza aqua cu bretele gold   Bluza cu motive traditionale Bluza Yoana

 

Stiri din lumea modei