NOTA: Acest site foloseste cookies pentru o mai buna experienta a utilizatorilor!

nume
email:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Dieta slabit femei

Cate dintre noi nu si-au pus intrebarea "Ce dieta este cea mai buna?" sau "Ce dieta sa tin pentru a slabi x kilograme?". Internetul este plin de sfaturi si de diete de slabit care mai de care, de sucuri si pastile minune pentru slabit, de sfaturi "intelepte". Nu ne vom supune acestui trend si nu va vom invata cum sa slabiti. Va vom spune doar la ce riscuri va supuneti atunci cand slabiti altfel decat in mod natural si intr-un ritm incet. 

De ce nu sunt bune iaurtul cu zero grasimi, sucul de fructe sau uleiul de masline pentru sanatate atunci cand vine vorba de slabit?

Sucul de fructe este nerecomandat din cauza lipsei de fibre. În timpul consumului de fructe, fibra formează un strat protector care acţionează ca un scut în faţa intestinului, absorbţia zahărului fiind astfel încetinită. Acest scut dispare, iar ficatul este supraîncărcat cu zahăr, având două efecte asupra organismului: în primul rând, cantitatea de zahăr produce un val brusc de energie care dispare foarte repede, putând duce la iritabilitate, letargie şi o senzaţie de foame mai puternică decât înainte. Are un nivel mare de calorii (150 într-un pahar de 250 de mililitri) şi nu conţine deloc fibre. Pentru consumul în timpul regimului se poate dilua, dar cel mai recomandat este consumul fructului întreg.Produsele cu zero la sută grăsime conţin adesea foarte mult zahăr pentru compensarea aromei lipsă. Uleiul de măsline nu este recomandat in dieta din cauza nivelului ridicat de calorii (50 într-o singură linguriţă) si nu îl face tocmai potrvit pentru slabit, dar poate fi redus cu aproape 90 la sută prin înlocuirea cu ulei de măsline în varianta spray.

Disocierea alimentara este o "trisare" si nu este benefica pentru origanism.

Organismul trebuie să-şi ia tot ce are nevoie dintr-o diversitate cât mai mare de alimente pentru că noi nu putem şti până la nanogram de ce substanţe are nevoie metabolismul nostru şi din motivul acesta, el nu trebuie controlat, ci trebuie doar să-i punem la dispoziţie o gamă cât mai largă de produse şi el ştie singur ce are de făcut

Stiri din lumea modei