NOTA: Acest site foloseste cookies pentru o mai buna experienta a utilizatorilor!

nume
email:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Daca ai ajuns in situatia in care iti pui aceasta intrebare, atunci, sansele sunt destul de mari ca iubitul sau sotul tau, dupa caz, sa aiva deja o aventura. Incerci sa iti dai seama daca partenerul tau te insala? Exista multe semne care iti vor indica infidelitatea dar trebuie sa ai mare atentie la un alt aspect: ai grija ce cauti pentru ca s-ar putea sa le gasesti.Cand cineva inseala apar schimbari vizibile in comportamentul sau. Important este ca si tu sa le observi ca sa iei atitudine. Studiile arata ca singura diferenta intre barbati si femei este ca ele stiu mult mai bine sa se prefaca si sa ascunda aceste mici schimbari comportamentale

1.Este absent in mod frecvent de acasa din motive precum: cumparaturi, calatorii de afaceri, un job care necesita ore suplimentare, calatorii in locuri unde nu exista semnal la telefonul mobil

2.Este cu gandul in alta parte in timpul actului sexual
Multe cupluri ajung la un moment dat intr-un  punct in care nu mai pun atat de mare accent pe sex, mai ales daca pasiunea dintre  parteneri s-a cam stins. Iar cand intrevine o a treia persoana in combinatie, atunci sexul poate deveni ca si inexistent, pentru ca cel care inseala isi traieste fanteziile cu altcineva.
Lipsa contacului vizual in timpul sexului, evitarea mangaierilor partenerului si neimplicarea emotionala sunt semne clare de adulter.
 
3.Nu te invita cu el la evenimente care tin de mediul in care lucreazasau unde s-ar putea intalni cu colegii de munca.
 
4. Gusturile lui se schimba brusc. De exemplu, in muzica - daca intotdeauna asculta muzica pop, dar incepe brusc sa asculte country. Partenerul tau ar putea fi din ce in ce mai atras de acest nou tip de muzica pentru ca amanta il asculta.
 
5. Comportamentul partenerului este de asa natura incat prietenii inceap sa va intrebe ce este in neregula. Prietenii apropiati si membrii familiei vor remarca deseori tensiunile sau distantarea intre voi doi inainte de a fi tu pe deplin constienta de ea.
 
6.Instinctul îţi spune că ceva este în neregulă?Dacă simţi vreo "defecţiune" în relaţia voastră, este posibil să nu te înşeli. Multe femei simt că sunt minţite cu mult înainte să afle acest fapt. Şi mai multe dintre ele nu reacţionează imediat, ignorând ceea ce le spune intuiţia.

 

Stiri din lumea modei