NOTA: Acest site foloseste cookies pentru o mai buna experienta a utilizatorilor!

nume
email:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Casnicie esuata sau relatie distrusa

O casnicie sau o relatie in general presupune, pe langa dragoste, o serie de compromisuri si de momente in care sa stim cand sa cedam pentru ca relatia sa nu sufere. Fie ca relatia se afla la inceput, fie ca sunteti intr-o casnicie de ceva timp si monotonia, daca nu chiar divortul, incep sa isi faca simtite prezenta, sfaturile de mai jos suntem siguri ca o sa va ajute.

O relatie trebuie sa fie bazata intotdeauna pe fundamente sanatoase iar adevarul trebuie sa fie unul dintre acestea.Spuneti intotdeauna adevarul - de fiecare data cind ascundeti ceva fata de partenerul dumneavoastra, o parte din pasiunea relatiei dispare.A spune adevarul tot timpul si a mentinea pasiunea in relatie pare mai dificil insa retineti ca nu este indeajuns sa spui ca nu este de incredere de exemplu, trebuie sa-i si explicati de ce credeti asta.

In situatia in care casnicia dumneavoastra trece printr-o perioada mai tumultoasa, trebuie să raspundeti fiecare la întrebarea: "Cum de am ajuns aici?". E o etapă grea, fiindcă practic fiecare îi cere celuilalt  să-i spună verde în faţă ce are de reproşat şi ce îşi doreşte, de fapt, de la această căsătorie. Oricât ţi s-ar părea de nedrept ce auzi, nu trebuie să reacţionezi. Ce-re-i şi lui să facă la fel. Ascultaţi-vă, pe rând, până la capăt şi… luaţi notă! Un timp nu mai vorbiţi despre asta deloc, pentru ca fiecare să aibă liniştea necesară ca să se gândească dacă şi cât adevăr este în felul în care omul de lângă el a ajuns să-l vadă. Eliberarea va aduce un plus relatiei si va conferi sansa de a incepe de la zero.

Aratati-va dreagostea si nu opriti niciodata pasiunea: dati- va intilniri noaptea, la restaurant elegante, fiti romantici, aranjati-va pentru parteneri, sarutati-i de noapte buna, face-ti lucruri nebunatice, exact ca in adolescenta. Nu va fie frica sa fiti inca copii. Dragostea poate fi aratata inclusiv prin gelozie temperata.Aratati ca inca sunteti gelosi si ca va da-ti silinta pentru relatie: o mare greseala in relatiile de lunga durata este obisnuinta si faptul ca luati drept gratuit pe celalalt. Multimiti-le cind va fac mincare desi sunt obisiti, cind va calca o camasa desi intirzie la serviciu, cind isi amina iesirea cu prietenii si va scoate la o cafea in oras. Intrebati din cind in cind de ce se imbraca atit de elegant, cu cine se vede atit de tirziu, de ce a stat mult la serviciu peste program - dar nu fiti obsedati 

Pentru a avea o relatie functionala, oamenii trebuie sa invete cat de important este sa dai si sa primesti in aceeasi masura. Nici una dintre parti nu trebuie sa fie mai avantajata decat cealalta din acest punct de vedere, deoarece la un moment dat se va simti fara indoiala nedreptatita. Pentru a-ti salva casnicia, invata sa accepti ca trebuie sa faci compromisuri. Ce rost are sa te tot plangi si sa ajungi sa iti pierzi familia?

Daca nimic pare sa nu mearga, mai exista inca o solutie: luati-va cate un concediu amandoi. Stiti filmele americane in care cuplul pleaca intr-o excursie exotica pentru a-si salva casnicia? Noi va recomandam sa plecati separat, macar o saptamana. Veti avea ocazia sa experiementati viata fara partener, sa vedeti cat de mult va lipseste sau cat de putin, sa aveti timp doar pentru voi. Dupa 1-2 saptamani veti intelege daca despartirea sau divortul chiar sunt solutiile cele mai bune.

Stiri din lumea modei