NOTA: Acest site foloseste cookies pentru o mai buna experienta a utilizatorilor!

nume
email:
Magazine online de haine cu livrare gratuita

Ne plac hainele, asta este clar. La fel de clar este ca incep sa ne placa si cumparaturile online si, usor-usor, incepem sa trecem chiar si peste teama de a le cumpara online haine. Faptul ca nu se potrivesc, faptul ca nu imi vor trimite aceleasi produse, faptul ca firma este neserioasa, incep sa fie argumente apuse, piata reusind sa elimine firmele care nu erau profesioniste. In cele de mai jos va vom prezenta magazinele online de haine care au transportul gratuit.

Magazin online cu livrare gratuita la comenzi peste 150 RON este www.ro.bfashion.com  - tinand cont ca preturile sunt rezonabile in aceasta perioada de Black Friday, credem ca iti poti face cu lejeritate un cos.

Ne-am fi asteptat la magazine mari precum www.starshiners.com sa ofere transportul gratuit la sume mai mici si nu doar la comenzi de peste 500 RON.

Un alt magazin online cu livrare gratuita la sume mai mari de 100 RON este www.pako.ro , in rest costul transportului fiind de 15 RON, oricum mai mic decat pentru alte magazine de haine cu vechime si istoric. In plus, acest magazin livreaza gratuit pentru Pitesti si Bucuresti, indiferent de suma.

 

Stiri din lumea modei