NOTA: Acest site foloseste cookies pentru o mai buna experienta a utilizatorilor!

nume
email:
Tatuaj femeie

Tatuajul nu este si nu ar trebui sa fie doar apanajul barbatilor, tocmai din acest motiv tot mai multe femei au ales sa isi tatueze diverse zone ale corpului. Citeste in randurile de mai jos cateva informatii pe care nu ar strica sa le stie o femeie inainte de a-si face un tatuaj. Daca ti-ai pus intrebarea "Unde sa imi fac un tatuaj?" sau ai cautat "Tatuaje pentru femei" materialul de mai jos te va ajuta sa iei o decizie.

Cine face tuatuaje pentru femei?

Teoretic orice specialist cu experienta tatueaza atat barbati cat si femei. Este de preferat consultarea protofoliului specialistului respectiv pentru a vedea daca exista mai multe teme feminine sau masculine, pentru a-ti face o idee asupra ponderii dintre cele doua sexe. Daca este predispus catre desene masculine inseamna ca exista riscul sa nu aiba mana la fel de formata si pentru temele sau desenele mai delicate si sa nu aiba aceeasi rabdare in cazul tatuarii unei femei (intrucat barbatii tolereaza teoretic durerea mai usor, posibil sa se fi obisnuit cu o maniera de lucru mai rapida si in care sa ignore durerea).

Ce riscuri exista daca iti faci un tatuaj?

In urma unui tatuaj se pot ivi alergii la pigmentii de tatuaj; desi rare, atunci cand se produc sunt foarte serioase, pentru ca pigmentul, alergenul, este greu de indepartat, asa ca daca esti o persoana predispusa alergiilor ar fi bine sa eviti salonul de tatuaj.In functie de pigmentii metalici folositi, au existat cazuri de arsuri la nivelul tatuajelor la persoanele care au avut nevoie sa faca un RMN. Si, desi poate ar fi trebuit mentionat in prima faza, prin procedura de tatuare exista riscul transmiterii unor infectii cuvirusurile hepatitice B si C. Nu o sa va mai spunem de dermatitia de contact,  de cicatrizarea de contact sau de alte boli cu transmitere pe care le puteti lua in cazul in care instrumentarul nu a fost sterilizat sau a fost sterilizat necorespunzator. Dar nu o sa vi le mai spunem, pentru ca ne plac tatuajele si pentru ca daca citesti acum acest articol esti in mare masura decisa sa iti faci un tatuaj.

Ce tatuaj ar trebui sa isi faca o femeie?

Sa luam primele trei saloane de tatuaj din Bucuresti, in functie de cum se prezinta in mediul online. Avem roxy-tatoo.ro, funkytatoo.ro si hasha-tatoo.ro. Toate cele trei au date de identificare si situri ingrijite, toate trei prezinta modele si portofolii si toate trei au vechime suficient de mare incat sa prezinte credibilitate.

Pe Roxy-Tatoo aveti avantajul de a putea vedea tatuaje si modele pentru fete/femei, celelalte doua saloane, desi au prezentate modele si/sau portofoliu, par axate catre modele masculine. Mai jos cele trei link-uri cu portofoliu, modele si preturi. Aveti in vedere ca o femeie trebuie sa isi faca un tatuaj discret, feminin si care sa simbolizeze ceva pozitiiv.

http://www.roxy-tattoo.com/tatuaje-fete/

http://www.funkytattoo.ro/modele-tatuaje/

http://www.hasha-tattoo.ro/index.php/tatuaje-bucuresti?AG_MK=0&AG_form_paginInitPages_1=2&AG_form_albumInitFolders_1=tatuaje&AG_form_scrollTop=1480&AG_form_scrollLeft=0&AG_MK=0

Cat costa un tatuaj discret pentru fete/femei?

Pretul unui tatuaj se calculeaza pe centimetrul patrat si variaza intre 1 RON si 4-5 RON pentru modelele complicate. Atentie unde alegeti sa faceti tatuajele si evitati saloanele obscure, artistii de ocazie care iti propun un pret la sfert si al caror saloane sunt camere prafuite. Asigurati-va ca ati citit suficient de multe review-uri despre salonul unde doriti sa faceti tatuajul.

 

 

Stiri din lumea modei